Osteopaatti Jari Kauppila

Osteopaatti Jari Kauppila

Klassinen osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, biodynaamiseen osteopatiaan erikoistuva

Klassisen osteopatian koulutus, Osteopatiakoulu Atlas

“Haluan intohimoisesti ymmärtää ihmistä psykofyysisenä kokonaisuutena. Samoin auttaminen on lähellä sydäntäni. Osteopaatin työssä pystyn yhdistämään nämä kaksi asiaa toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa otan kunkin asiakkaan vastaan yksilönä ja etsin juuri hänelle siihen hetkeen sopivan hoitotavan.”

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopatia, raskausajan osteopatia, lasten osteopatia (erikoistuva)

Osteopaatti AMK, HTM

Olen osteopaatti, hallintotieteiden maisteri ja kahden lapsen äiti. Elämääni on ohjannut auttamisen halu, mikä ensin johti työhön kehitysyhteistyön parissa. Tarve auttaa konkreettisesti omin käsin sekä sammumaton kiinnostus terveyteen, sairauteen ja ihmiskehon ihmeeseen ajoivat minut kuitenkin osteopatian pariin. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti äitien jaksaminen ja hyvinvointi sekä raskauden ja synnytyksen vaikutukset kehoon, ja parhaillani erikoistun lasten osteopaattiseen hoitoon. Osteopaattina pyrin paitsi löytämään oireiden syyt ja siten auttamaan mahdollisimman tehokkaasti, myös tarjoamaan asiakkaalle mahdollisuuden päästää irti arjesta ja rentoutua.

Osteopaatti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti Piritta Kuusela

Osteopaatti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti Piritta Kuusela

Osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, akupunktio

Osteopaatti AMK, perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti

“Olen perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja osteopaatti. Olen erikoistunut lasten osteopatiaan sekä raskausajan- ja synnyttäneiden osteopatiaan. Hoitaessani pyrin auttamaan kehoa pääsemään tasapainoon ja usein käytän hoitotekniikoita, jotka ovat kevyitä mutta tehokkaita. Hoidossani kohtaan asiakkaan kokonaisuutena ja hoito on aina yksilöllistä. Tarpeen vaatiessa voin yhdistää samaan hoitoon osteopatiaa sekä akupunktiota asiakkaan toivomuksen ja tarpeen mukaan.”

Fysioterapeutti Karoliina Anttonen

Fysioterapeutti Karoliina Anttonen

Hieronta,
Raskausajan ja synnyttäneiden hieronta,
Äitiysfysioterapia,
Äänimaljasyvärentoutus

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapiaan erikoistuva, NLP Practitioner

“Olen koulutukselta fysioterapeutti. Lisäksi olen opiskellut kurssimuotoisesti raskausajan ja synnyttäneiden hierontaa ja erikoistun äitiysfysioterapiaan. Tarjoan Onni & hoivassa hierontaa, raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa, EFT Tapping -ohjausta ja äitiysfysioterapiaa. Hoidoissa haluan kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Uskon, että kosketus hoitaa ihmistä kaikilla tasoilla ja erilaisiin kehon tuntemuksiin keskittymällä hoidon aikana pystyy lisäämään omaa kehotietoisuuttaan. Hoitojen yhteydessä jaan mielelläni tietoa, joka minulle on kertynyt koulutuksien, kurssien ja elämän varrella.”

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutustaidot

Valtuutettu Toimiva perhe- ja Toimiva vuorovaikutus -ohjaaja, mindfulness (MBSR) -ohjaaja CFM®, FM, kirjailija

“Olen helsinkiläinen tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, filosofian maisteri ja Onni & hoiva oy:n toimitusjohtaja. Mielestäni suuri osa maailman ongelmista voitaisiin ratkaista kehittämällä ihmisten tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tämän oivalluksen vuoksi haluan itse opettaa näitä taitoja. Ohjaan mindfulness-kursseja ja yhdysvaltalaisen psykologin, tutkijan ja kouluttajan Thomas Gordonin oppien mukaisia Toimiva vuorovaikutus- ja Toimiva perhe -kursseja. Olen kirjoittanut mindfulness- ja vanhemmuusaiheista kaksi kirjaa: Kamalan ihana päivä – lasten mindfulness ja Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden abc.”

Osteopatiaan erikoistuva, hieroja Mikko Haverinen

Osteopatiaan erikoistuva, hieroja Mikko Haverinen

Klassinen osteopatia

Koulutettu hieroja, osteopatiaan erikoistuva

“Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja hyvinvoinnista. Toivon aina löytäväni syyn oireiden takana, jotta tulos olisi mahdollisimman hyvä ja pysyvä. Tälläiseen ajattelutapaan ja hoitofilosofiaan sopii hyvin opiskeluni Osteopatiakoulu Atlaksessa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen urheiluhieroja. Lisäksi koen, että oma liikuntataustani tuo positiivisella tavalla erilaista näkökulmaa ja otetta hoitotyöhöni.”

Osteopaatti Sanna Ruhanen

Osteopaatti Sanna Ruhanen

Osteopatia, lapsiin ja raskausaikaan erikoistuva

Farmaseutti, osteopaatti

“Olen suorittanut osteopatian koulutusohjelman Metropoliassa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen farmaseutti. Ehtymätön kiinnostukseni ihmisen terveyteen johdatti minut alunperin farmasian opintoihin ja kannusti jatkamaan osteopatian polulla. Osteopatia on syventänyt käsitystäni kokonaisvaltaisesta terveydestä ja antanut keinoja auttaa ihmisiä hyvinvoinnin tukemisessa. Äidit ja muut hoivaajat ovat erityisen lähellä sydäntäni, sillä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen heijastuu laajasti lähellä oleviin ihmisiin. Hoidan mielelläni myös lapsia. Osteopaattina pyrin asettamaan asiakkaan kanssa terveet tavoitteet, joita tavoitellaan yksilöllisesti suunnitellulla hoitokokonaisuudella ja lempeillä hoitotekniikoilla.”