Osteopaatti Jari Kauppila

Osteopaatti Jari Kauppila

Klassinen osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, biodynaamiseen osteopatiaan erikoistuva

Klassisen osteopatian koulutus, Osteopatiakoulu Atlas

“Haluan intohimoisesti ymmärtää ihmistä psykofyysisenä kokonaisuutena. Samoin auttaminen on lähellä sydäntäni. Osteopaatin työssä pystyn yhdistämään nämä kaksi asiaa toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa otan kunkin asiakkaan vastaan yksilönä ja etsin juuri hänelle siihen hetkeen sopivan hoitotavan.”

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopatia, raskausajan osteopatia, lasten osteopatia

Osteopaatti AMK, HTM

Olen osteopaatti, hallintotieteiden maisteri ja kahden lapsen äiti. Työskentelin aiemmin kehitysyhteistyön parissa, mutta oman alani löysin osteopatiasta – ihmiskeho ja sen kapasiteetti paranemiseen eivät lakkaa kiehtomasta. Hoidan kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta vanhuksiin. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti lasten ja äitien jaksaminen ja hyvinvointi sekä raskauden ja synnytyksen vaikutukset niin äidin kuin lapsen kehoon. Osteopaattina pyrin paitsi auttamaan kehoa löytämään tasapainon, myös tarjoamaan asiakkaalle mahdollisuuden päästää irti arjesta ja rentoutua. 

Osteopaatti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti Piritta Kuusela

Osteopaatti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti Piritta Kuusela

Osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, akupunktio

Osteopaatti AMK, perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti

“Olen perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja osteopaatti. Olen erikoistunut lasten osteopatiaan sekä raskausajan- ja synnyttäneiden osteopatiaan. Hoitaessani pyrin auttamaan kehoa pääsemään tasapainoon ja usein käytän hoitotekniikoita, jotka ovat kevyitä mutta tehokkaita. Hoidossani kohtaan asiakkaan kokonaisuutena ja hoito on aina yksilöllistä. Tarpeen vaatiessa voin yhdistää samaan hoitoon osteopatiaa sekä akupunktiota asiakkaan toivomuksen ja tarpeen mukaan.”

Osteopaatti Tove von Weymarn

Osteopaatti Tove von Weymarn

Osteopatia, raskausajan osteopatia, lasten osteopatia (erikoistuva)

Osteopaatti AMK, FM, sairaanhoitaja, imetysohjaaja

“Olen aina haaveillut työstä, josta en halua jäädä eläkkeelle heti kun se on mahdollista. Osteopaatin työ on minulle sellainen. Keho on moniulotteinen kokonaisuus ja sen toiminta kiehtoo minua kovasti. Osteopaattina minulle on tärkeää huomioida jokainen keho yksilöllisesti, ottaen huomioon sekä sen vahvuudet että sen mahdolliset haasteet. Pyrin löytämään ja hoitamaan vaivan syyn oireen hoitamisen lisäksi, ja tukemaan kehon toimintaa kohti sen omaa parasta, jokaisen kehon yksilöllisen tilanteen mukaan.

Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä, myös vauvoja ja lapsia. Sydäntä lähellä ovat vauvojen, lasten ja raskaana olevien hoidon lisäksi erilaiset stressiperäiset oireet, krooniset kiputilat sekä CP-vamman ja erilaisten kehitysvammojen aiheuttamat oireet.

Olen kahden ihanan teinin äiti, ja aiemmilta koulutuksiltani sairaanhoitaja, FM biologi, joogaohjaaja sekä imetysohjaaja.

Otan asiakkaita vastaan myös ruotsin- ja englanninkielellä.”

Fysioterapeutti Karoliina Anttonen

Fysioterapeutti Karoliina Anttonen

Hieronta,
Raskausajan ja synnyttäneiden hieronta,
Äitiysfysioterapia,
Äänimaljasyvärentoutus

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapiaan erikoistuva, NLP Practitioner

“Olen koulutukselta fysioterapeutti. Lisäksi olen opiskellut kurssimuotoisesti raskausajan ja synnyttäneiden hierontaa ja erikoistun äitiysfysioterapiaan. Tarjoan Onni & hoivassa hierontaa, raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa, EFT Tapping -ohjausta ja äitiysfysioterapiaa. Hoidoissa haluan kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Uskon, että kosketus hoitaa ihmistä kaikilla tasoilla ja erilaisiin kehon tuntemuksiin keskittymällä hoidon aikana pystyy lisäämään omaa kehotietoisuuttaan. Hoitojen yhteydessä jaan mielelläni tietoa, joka minulle on kertynyt koulutuksien, kurssien ja elämän varrella.”

Fysioterapeutti Sari Vannas

Fysioterapeutti Sari Vannas

Äitiysfysioterapia
Lantionpohjan fysioterapia

Fysioterapeutti (yamk)
Seksuaalineuvoja
Personal Trainer
Pilates-ohjaaja

Äitiysfysioterapeuttina erityisosaamistani ovat raskauteen ja synnytyksestä palautumiseen liittyvät kysymykset, kuten vatsalihasten erkauma sekä erilaiset lihasepätasapainot. Käytän työssäni paljon Pilates- ja FasciaMethod -tekniikoihin pohjautuvia harjoitteita – ne ovat hyödyllisiä ihan kaikille, jotka toivovat kehoonsa lisää liikkuvuutta ja oikeanlaista tukea. Ohjaan myös Hypopressive- ja Spiral Stabilization -tekniikoita. Kohtaan asiakkaani aina lempeästi, läsnäolevasti ja kokonaisvaltaisesti omaan vahvaan osaamiseeni ja elämänkokemukseeni pohjaten.

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutustaidot

Valtuutettu Toimiva perhe- ja Toimiva vuorovaikutus -ohjaaja, mindfulness (MBSR) -ohjaaja CFM®, FM, kirjailija

“Olen helsinkiläinen tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, filosofian maisteri ja Onni & hoiva oy:n toimitusjohtaja. Mielestäni suuri osa maailman ongelmista voitaisiin ratkaista kehittämällä ihmisten tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tämän oivalluksen vuoksi haluan itse opettaa näitä taitoja. Ohjaan mindfulness-kursseja ja yhdysvaltalaisen psykologin, tutkijan ja kouluttajan Thomas Gordonin oppien mukaisia Toimiva vuorovaikutus- ja Toimiva perhe -kursseja. Olen kirjoittanut mindfulness- ja vanhemmuusaiheista kaksi kirjaa: Kamalan ihana päivä – lasten mindfulness ja Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden abc.”

Psykoterapeutit Liisä Rämä ja Johanna Kolo

Onni & hoivassa ottavat vastaan myös kognitiivinen psykoterapeutti, psykologi Liisa Rämä ja integratiivinen psykoterapeutti, psykologi Johanna Kolo. Voit ottaa Johannaan yhteyttä ja kysyä tämän hetkistä tilannetta vapaiden aikojen suhteen: johanna.h.kolo ( a ) gmail.com. Liisan ajat ovat täynnä.