Osteopaatti Jari Kauppila

Osteopaatti Jari Kauppila

Klassinen osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, biodynaamiseen osteopatiaan erikoistuva

Klassisen osteopatian koulutus, Osteopatiakoulu Atlas

“Haluan intohimoisesti ymmärtää ihmistä psykofyysisenä kokonaisuutena. Samoin auttaminen on lähellä sydäntäni. Osteopaatin työssä pystyn yhdistämään nämä kaksi asiaa toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa otan kunkin asiakkaan vastaan yksilönä ja etsin juuri hänelle siihen hetkeen sopivan hoitotavan.”

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopatia, raskausajan osteopatia, lasten osteopatia (erikoistuva)

Osteopaatti AMK, HTM

Olen osteopaatti, hallintotieteiden maisteri ja kahden lapsen äiti. Elämääni on ohjannut auttamisen halu, mikä ensin johti työhön kehitysyhteistyön parissa. Tarve auttaa konkreettisesti omin käsin sekä sammumaton kiinnostus terveyteen, sairauteen ja ihmiskehon ihmeeseen ajoivat minut kuitenkin osteopatian pariin. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti äitien jaksaminen ja hyvinvointi sekä raskauden ja synnytyksen vaikutukset kehoon, ja parhaillani erikoistun lasten osteopaattiseen hoitoon. Osteopaattina pyrin paitsi löytämään oireiden syyt ja siten auttamaan mahdollisimman tehokkaasti, myös tarjoamaan asiakkaalle mahdollisuuden päästää irti arjesta ja rentoutua.

Osteopaatti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti Piritta Kuusela

Osteopaatti, kiinalaisen lääketieteen terapeutti Piritta Kuusela

Osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, akupunktio

Osteopaatti AMK, perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti

“Olen perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja osteopaatti. Olen erikoistunut lasten osteopatiaan sekä raskausajan- ja synnyttäneiden osteopatiaan. Hoitaessani pyrin auttamaan kehoa pääsemään tasapainoon ja usein käytän hoitotekniikoita, jotka ovat kevyitä mutta tehokkaita. Hoidossani kohtaan asiakkaan kokonaisuutena ja hoito on aina yksilöllistä. Tarpeen vaatiessa voin yhdistää samaan hoitoon osteopatiaa sekä akupunktiota asiakkaan toivomuksen ja tarpeen mukaan.”

Fysioterapeutti Karoliina Anttonen

Fysioterapeutti Karoliina Anttonen

Hieronta,
Raskausajan ja synnyttäneiden hieronta,
Äitiysfysioterapia,
Äänimaljasyvärentoutus

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapiaan erikoistuva, NLP Practitioner

“Olen koulutukselta fysioterapeutti. Lisäksi olen opiskellut kurssimuotoisesti raskausajan ja synnyttäneiden hierontaa ja erikoistun äitiysfysioterapiaan. Tarjoan Onni & hoivassa hierontaa, raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa, EFT Tapping -ohjausta ja äitiysfysioterapiaa. Hoidoissa haluan kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Uskon, että kosketus hoitaa ihmistä kaikilla tasoilla ja erilaisiin kehon tuntemuksiin keskittymällä hoidon aikana pystyy lisäämään omaa kehotietoisuuttaan. Hoitojen yhteydessä jaan mielelläni tietoa, joka minulle on kertynyt koulutuksien, kurssien ja elämän varrella.”

Fysioterapeutti Sari Vannas

Fysioterapeutti Sari Vannas

Äitiysfysioterapia
Lantionpohjan fysioterapia

Fysioterapeutti (yamk)
Seksuaalineuvoja
Personal Trainer
Pilates-ohjaaja

Äitiysfysioterapeuttina erityisosaamistani ovat raskauteen ja synnytyksestä palautumiseen liittyvät kysymykset, kuten vatsalihasten erkauma sekä erilaiset lihasepätasapainot. Käytän työssäni paljon Pilates- ja FasciaMethod -tekniikoihin pohjautuvia harjoitteita – ne ovat hyödyllisiä ihan kaikille, jotka toivovat kehoonsa lisää liikkuvuutta ja oikeanlaista tukea. Ohjaan myös Hypopressive- ja Spiral Stabilization -tekniikoita. Kohtaan asiakkaani aina lempeästi, läsnäolevasti ja kokonaisvaltaisesti omaan vahvaan osaamiseeni ja elämänkokemukseeni pohjaten.

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutustaidot

Valtuutettu Toimiva perhe- ja Toimiva vuorovaikutus -ohjaaja, mindfulness (MBSR) -ohjaaja CFM®, FM, kirjailija

“Olen helsinkiläinen tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, filosofian maisteri ja Onni & hoiva oy:n toimitusjohtaja. Mielestäni suuri osa maailman ongelmista voitaisiin ratkaista kehittämällä ihmisten tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tämän oivalluksen vuoksi haluan itse opettaa näitä taitoja. Ohjaan mindfulness-kursseja ja yhdysvaltalaisen psykologin, tutkijan ja kouluttajan Thomas Gordonin oppien mukaisia Toimiva vuorovaikutus- ja Toimiva perhe -kursseja. Olen kirjoittanut mindfulness- ja vanhemmuusaiheista kaksi kirjaa: Kamalan ihana päivä – lasten mindfulness ja Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden abc.”

Psykoterapeutit Liisä Rämä ja Johanna Kolo

Onni & hoivassa ottavat vastaan myös kognitiivinen psykoterapeutti, psykologi Liisa Rämä ja integratiivinen psykoterapeutti, psykologi Johanna Kolo. Johannalla on vapaita aikoja ja niitä voi kysyä häneltä suoraan: johanna.h.kolo ( a ) gmail.com. Liisan ajat ovat täynnä.