Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopatia, raskausajan osteopatia, lasten osteopatia

Osteopaatti AMK, HTM

“Olen osteopaatti, hallintotieteiden maisteri ja kahden lapsen äiti. Työskentelin aiemmin kehitysyhteistyön parissa, mutta oman alani löysin osteopatiasta – ihmiskeho ja sen kapasiteetti paranemiseen eivät lakkaa kiehtomasta. Hoidan kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta vanhuksiin. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti lasten ja äitien jaksaminen ja hyvinvointi sekä raskauden ja synnytyksen vaikutukset niin äidin kuin lapsen kehoon. Osteopaattina pyrin paitsi auttamaan kehoa löytämään tasapainon, myös tarjoamaan asiakkaalle mahdollisuuden päästää irti arjesta ja rentoutua.” 

Osteopaatti Laura Uotinen

Osteopaatti Laura Uotinen

osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, kehonhuolto

Osteopaatti AMK, hieroja

“Tieni terveysalalla alkoi 2007 aloitettuani henkilökohtaisen valmentajan opinnot. Sen jälkeen olen perehtynyt useaan eri hyvinvoinnin osa-alueeseen, ja opiskellut muunmuassa ravintotieteitä, pilatesta, hierontaa ja viimeisimpänä osteopatiaa. Osteopaatin ammatti kutsui minua voimakkaasti heti siihen ensikosketuksesta lähtien. Osteopatiassa minua kiehtoo erityisesti sen kokonaisvaltaisuus ja tehokkuus lääkkeettömänä hoitomuotona. Hoidan kaikenikäisiä ihmisia, vaikkakin jatkokouluttaudun vauvojen, lasten ja raskaanaolevien hoitamiseen. Hoidoissani käytän kevyitä, mutta tehokkaita tekniikoita.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon pysähtymään hetkeen.”

Osteopaatti Mirva Alveal

Osteopaatti Mirva Alveal

Osteopaatti AMK

“Olen Mirva, Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut osteopaatti. Työskentelin vuosia rakennusalalla maalarina, mutta sittemmin päädyin omien intressien ja kutsumuksen saattelemana osteopatian opintojen pariin. Taustalla oli myötävaikuttamassa vahva kiinnostus ihmiskehon fysiologiaan ja anatomiaan sekä omakohtaiset kokemukset osteopatian mahdollisuuksista pitkittyneen kivun lievityksessä. Osteopatiassa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus sekä ymmärrys ihmiskehon voimavaroista ja niiden tukemisesta.

Elämäni varrella olen harrastanut muun muassa tanssia ja käynyt aktiivisesti kuntosalilla sekä puuhastellut aina käsilläni. Rakastan raitista ilmaa ja ulkoilen vuodet läpeensä säällä kuin säällä. Ihmisenä olen empaattinen, iloinen, tunnollinen sekä toimelias arjen puuhastelija. Vapaa-ajalla minut löytää niin rullalaudan kuin pyöränkin päältä. Pyrin tasapainottamaan aktiivista elämääni meditoimalla, pysähtymällä hetkeen läsnäollen.

Vankan anatomian ja fysiologian tietotaidon lisäksi omaan ymmärryksen ihmisestä biopsykososiaalisena kokonaisuutena. Osteopaattina haluan edesauttaa kehoa saavuttamaan tasapainotilan, ainutlaatuisuutta arvostaen, lempeästi kuunnellen. Asiakastyössäni arvostan kiireetöntä kohtaamista sekä interaktiivista työskentelyä yhdessä asiakkaan kanssa ja haluan antaa aidosti aikaa kuulluksi tulemiselle. Kohtaan jokaisen ihmisen yksilönä, jonka kulloiseenkin tilaan vaikuttaa eletty elämä aina menneisyydestä nykyhetkeen ja myös tulevaisuuteen. Tavoitteenani on terveyden ja sisäisen elinvoiman vahvistaminen. Hoidossani hyödynnän eri osteopaattisia lähestymistapoja, perustuen kattavaan osteopaattiseen alkuhaastatteluun sekä käsin tehtävään tutkimiseen. Hoitosuunnitelma rakentuu yksilöllisesti näiden pohjalta vastaamaan jokaisen ainutlaatuisia tarpeita sekä toiveita. Työssäni saan todistaa ihmiskehon sisäisen kapasiteetin loputonta pyrkimystä terveyteen sekä tasapainotilaan. Tässä piileekin työni kiehtovuus ja merkityksellisyys saadessani auttaa jokaista teitä voimaan paremmin. Lämpimästi tervetuloa hoitoon niin oireiden lievittämiseksi, rentoutumaan kuin ennaltaehkäisevästi.

I also speak English.*

Psykoterapeutit Liisä Rämä ja Johanna Kolo

Onni & hoivassa ottavat vastaan myös kognitiivinen psykoterapeutti, psykologi Liisa Rämä ja integratiivinen psykoterapeutti, psykologi Johanna Kolo. Voit ottaa Johannaan yhteyttä ja kysyä tämän hetkistä tilannetta vapaiden aikojen suhteen: johanna.h.kolo ( a ) gmail.com. Liisan ajat ovat täynnä.

 

Pariterapian psykoterapeutti Katja Valjus

Meillä ottaa vastaan myös voimavarakeskeisen pariterapian psykoterapeutti, psykologi Katja Valjus. Katja tarjoaa pariterapiaa. Vapaat ajat ja yhteydenotot Katjan Minduu-profiili kautta.

Psykologit Ulla Laine ja Tania Virintie

Psykologit Ulla Laine ja Tania Virintie ottavat vastaan Onni & hoivassa. Lue heidän palveluistaan lisää Memorin sivuilta.

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutustaidot, sovittelu

Valtuutettu Toimiva perhe-, Toimiva vuorovaikutus- ja nuorten ihmissuhdetaito-ohjaaja, rakentavan vuorovaikutuksen (NVC) -ohjaaja, mindfulness (MBSR) -ohjaaja CFM®, psykofyysisen hengitysterapian ohjaaja, FM, tietokirjailija

“Olen helsinkiläinen tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja. Mielestäni suuri osa maailman ongelmista voitaisiin ratkaista kehittämällä ihmisten tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tämän oivalluksen vuoksi opetan näitä taitoja: ohjaan mindfulness-kursseja ja yhdysvaltalaisen psykologin, tutkijan ja kouluttajan Thomas Gordonin oppien mukaisia Toimiva vuorovaikutus- ja Toimiva perhe -kursseja ja erilaisia väkivallattoman vuorovaikutuksen kursseja ja työpajoja. Luennon samoista aiheista erilaisissa tilaisuuksissa ja teen perhe- ja parisovittelua ristiriitatilanteissa – kysy lisää: elina.kauppila ät onnijahoiva.fi.

Olen kirjoittanut mindfulness- ja vanhemmuusaiheista neljä kirjaa: Huomaa hetki perheessä – vanhemman tunnetaitokirjan, Minä tunnen tunteeni -harjoituskirjan Kamalan ihana päivä – lasten mindfulness, Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden abc.”