Osteopaatti Jari Kauppila

Osteopaatti Jari Kauppila

Lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, klassinen osteopatia

Klassisen osteopatian koulutus, Osteopatiakoulu Atlas

“Haluan intohimoisesti ymmärtää ihmistä psykofyysisenä kokonaisuutena. Samoin auttaminen on lähellä sydäntäni. Osteopaatin työssä pystyn yhdistämään nämä kaksi asiaa toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa otan kunkin asiakkaan vastaan yksilönä ja etsin sopivan hoitotavan. Hoidan kaikenikäisiä aina raskausajasta iäkkäisiin asiakkaisiin. Osteopatia helpottaa monenlaisia vaivoja ja olen onnellinen saadessani tehdä juuri tätä työtä.”

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopaatti Reetta Koskenranta

Osteopatia, raskausajan osteopatia, lasten osteopatia

Osteopaatti AMK, HTM

“Olen osteopaatti, hallintotieteiden maisteri ja kahden lapsen äiti. Työskentelin aiemmin kehitysyhteistyön parissa, mutta oman alani löysin osteopatiasta – ihmiskeho ja sen kapasiteetti paranemiseen eivät lakkaa kiehtomasta. Hoidan kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta vanhuksiin. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti lasten ja äitien jaksaminen ja hyvinvointi sekä raskauden ja synnytyksen vaikutukset niin äidin kuin lapsen kehoon. Osteopaattina pyrin paitsi auttamaan kehoa löytämään tasapainon, myös tarjoamaan asiakkaalle mahdollisuuden päästää irti arjesta ja rentoutua.” 

Osteopaatti Laura Uotinen

Osteopaatti Laura Uotinen

osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia, kehonhuolto

Osteopaatti AMK, hieroja

“Tieni terveysalalla alkoi 2007 aloitettuani henkilökohtaisen valmentajan opinnot. Sen jälkeen olen perehtynyt useaan eri hyvinvoinnin osa-alueeseen, ja opiskellut muunmuassa ravintotieteitä, pilatesta, hierontaa ja viimeisimpänä osteopatiaa. Osteopaatin ammatti kutsui minua voimakkaasti heti siihen ensikosketuksesta lähtien. Osteopatiassa minua kiehtoo erityisesti sen kokonaisvaltaisuus ja tehokkuus lääkkeettömänä hoitomuotona. Hoidan kaikenikäisiä ihmisia, vaikkakin jatkokouluttaudun vauvojen, lasten ja raskaanaolevien hoitamiseen. Hoidoissani käytän kevyitä, mutta tehokkaita tekniikoita.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon pysähtymään hetkeen.”

Osteopaatti Piritta Kuusela

Osteopaatti Piritta Kuusela

Osteopatia, lasten osteopatia, raskausajan osteopatia

Osteopaatti, kätilö AMK

ÄITIYSLOMALLA 1.4.2021 ALKAEN ♥

“Olen osteopaatti ja erikoistunut lasten osteopatiaan sekä raskausajan- ja synnyttäneiden osteopatiaan. Kätilöopinnoistani olen saanut osaamista, joka istuu täydellisesti osteopatiaan ja raskauden ja synnytyksen jälkeiseen hoitoon. Hoitaessani pyrin auttamaan kehoa pääsemään tasapainoon ja usein käytän hoitotekniikoita, jotka ovat kevyitä mutta tehokkaita. Hoidossani kohtaan asiakkaan kokonaisuutena ja hoito on aina yksilöllistä. Teen myös imetysohjausta.”

Psykologit Ulla Laine ja Tania Virintie

Psykologit Ulla Laine ja Tania Virintie ottavat vastaan Onni & hoivassa. Lue heidän palveluistaan lisää Memorin sivuilta.

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja Elina Kauppila

Tunne- ja vuorovaikutustaidot, sovittelu

Valtuutettu Toimiva perhe-, Toimiva vuorovaikutus- ja nuorten ihmissuhdetaito-ohjaaja, rakentavan vuorovaikutuksen (NVC) -ohjaaja, mindfulness (MBSR) -ohjaaja CFM®, psykofyysisen hengitysterapian ohjaaja, FM, tietokirjailija

“Olen helsinkiläinen tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja. Mielestäni suuri osa maailman ongelmista voitaisiin ratkaista kehittämällä ihmisten tietoisuus-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tämän oivalluksen vuoksi opetan näitä taitoja: ohjaan mindfulness-kursseja ja yhdysvaltalaisen psykologin, tutkijan ja kouluttajan Thomas Gordonin oppien mukaisia Toimiva vuorovaikutus- ja Toimiva perhe -kursseja ja erilaisia väkivallattoman vuorovaikutuksen kursseja ja työpajoja. Luennon samoista aiheista erilaisissa tilaisuuksissa ja teen perhe- ja parisovittelua ristiriitatilanteissa – kysy lisää: elina.kauppila ät onnijahoiva.fi.

Olen kirjoittanut mindfulness- ja vanhemmuusaiheista neljä kirjaa: Huomaa hetki perheessä – vanhemman tunnetaitokirjan, Minä tunnen tunteeni -harjoituskirjan Kamalan ihana päivä – lasten mindfulness, Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden abc.”

Psykoterapeutit Liisä Rämä ja Johanna Kolo

Onni & hoivassa ottavat vastaan myös kognitiivinen psykoterapeutti, psykologi Liisa Rämä ja integratiivinen psykoterapeutti, psykologi Johanna Kolo. Voit ottaa Johannaan yhteyttä ja kysyä tämän hetkistä tilannetta vapaiden aikojen suhteen: johanna.h.kolo ( a ) gmail.com. Liisan ajat ovat täynnä.

 

Pariterapian psykoterapeutti Katja Valjus

Meillä ottaa vastaan myös voimavarakeskeisen pariterapian psykoterapeutti, psykologi Katja Valjus. Katja tarjoaa pariterapiaa. Vapaat ajat ja yhteydenotot Katjan Minduu-profiili kautta.