Onni & hoivassa toimii koulutettu mindfulness-ohjaaja Elina Kauppila. Elina kertoo palveluistamme: “Ohjaan sekä aikuisten että lasten mindfulness-kursseja. Olen kokenut ohjaaja ja pidän omaa harjoitusta kaiken ohjaamisen perustana. Koulutan myös varhaiskasvatuksen ja peruskoulun ammattikasvattajia mindfulnessin tuomisessa opetukseen”.

IMG_7098 1080px

AIKUISTEN MINDFULNESS

Mindfulness-kurssit räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta juuri teille sopivasta kokonaisuudesta! Kurssit sopivat täydellisesti työhyvinvointipäiville tai työpaikan säännölliseen virkistystoimintaan. Ohjaan esimerkiksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella viikottain. Muita asiakkaitani ovat olleet esimerkiksi Metsähallitus ja Aktia-pankki.

Esimerkiksi:

Mindfulness-esittelyluento ja -harjoitukset 2,5 h
Mindfulness-esittely ja neljä harjoituskertaa viikon välein 2,5 h + 2 h + 2 h + 2 h = 8,5 h

1080px IMG_6937

LASTEN MINDFULNESS

Lasten mindfulness-kursseille tullaan vanhemman kanssa. Pienillä ja hauskoilla harjoituksilla paneudumme aistihavaintoihin, hengitykseen ja siihen, mikä on totta juuri nyt. Tämä on olennainen taito siirtää arkeen ja stressaaviin tilanteisiin. Seuraavat kurssit ilmoitetaan Facebook-sivullamme. Huomaa myös kirjoittamani kirjat: Kamalan ihana päivä. Lasten mindfulness, Ihana perhe. Tietoisen vanhemmuuden ABC, Huomaa hetki perheessä – vanhemman tunnetaitokirja, Minä tunnen tunteeni – harjoituskirja lapsille.